gränsen

musiken var överklass och filmen är årets bästa svenska film! grattis min fantastiska vän Hendrik Lindström för det grymma jobbet han gjort som filmens kompositör. Du är guldvärd. Jag är överlycklig över att ha dig som vän Love Ya bro!

såhär såg jag ut anyway.. ointressant för mig men tydligen finner mina läsare det ytterst viktigt och intressant att se vad jag har för kläder på mig så here you go





brorsans tröja som jag köpte till honom för några år sen på topman och min klassiska älskvärda munspelshalsband som tyvär inte är särskilt synligt på bilden men den årets julklapp från brorsan TACK för den btw

hope springs eternal

hocus pocus...

Hocus Pocus... äntlingen har vi funnit varann... jag såg den här filmen för mer än tio år sedan och har sedan dess försökt ta reda på vad den hetat men det enda jag minns var häxor vardera var blond och för lite om handlingen.. jag har frågat en massa om den här filmen tidigare men ingen har haft en blekaste om vilken jag menat.. dock sa Erika att hon hittade den på internet men jag tror inte hon hitta just denna.. anyway bestämde jag mig för att hitta den här filmen en gång för alla and guess what! I did! såg just klart den och den var klockren och så jvl rolig! den här filmen väcker verkligen goda minnen! den kom 93 så jag lär ha sett den när jag var fem högst sex år gammal, då jag minns när jag en dag sprang ifrån mina vänner på skolgården och sjöng come little children vid kvarnbackas kullar... aaaah minnen hahha ja jag vet... jag var lite speciell när jag var liten.

Och vet ni vad! ja det är Sarah Jessica Parker ni ser på bilden! hon är en av häxorna och här har ni länken till videon där hon sjunger come little children! hon har faktist rätt skön röst!

http://www.youtube.com/watch?v=qsda4GJuzcQ&feature=related




Come Little Children
I'll Take Thee Away, Into A Land
Of Enchantment
Come Little Children
The Time's Come To Play
Here In My Garden
Of Magic
Follow Sweet Children
I'll Show Thee The Way
Through All The Pain And
The Sorrows 
Weep Not Poor Children
For Life Is This Way
Murdering Beauty And
Passions
Hush Now Dear Children
It Must Be This Way
To Weary Of Life And
Deceptions 
Rest Now My Children
For Soon We'll Away
into The Calm And
The Quiet
Come Little Children
I'll Take Thee Away, Into A Land
Of Enchantment 
Come Little Children
The Time's Come To Play
Here In My Garden
Of Shadows



golden globe



en klänning från marchesa. sjukt snygg var Amy Adams



Angelina Jolie var elegant, ståtlig, klassig, vacker och het som alltid i en kläning från Atelier Versace



Anne Hathaway.. jag gillar dig bara för att du bar en klännings som är en design från Armani Privé






en gravid kvinna ska inte klä sig såhär !


american apparel






A fighter is a survivor



alltid när man kommer till ett stop eller när saker inte funkar som man tänkt sig brukar jag personligen tänka på Rocky i hans första film då han försöker ta sig upp för trapporna till philadeplhias museum of art. Hur jobbigt det var att ta sig upp dit först men när det sedan rullade på efter träning och att han även går på vartenda trappsteg utan att missa något. inte blunda för något utan ta itu med allt genom att trappa på varenda trappsteg innan han slutligen når toppen.

hope springs eternal

word


hmm hehe..



well.. does she?
Det finns alltför mycket som man undanhåller för sina päron nowadays.. Personligen undanhåller jag rätt mycket för mina men det är mest för att de sällan(aldrig) frågar mig så jag känner inte att jag gjort något fel på den frontern.. hehe

wanted



trash looken är okej ibland men inte allför ofta.. dessa är däremot heta.. funderar på att köpa ett par svarta jeans och klippa dom själv..

Ilona

Först o främst vill jag att ni lyssnar på länken jag skicka igår (jag ringer mina bröder). Den är så välgjord och en argumenterad text av den högre klassen. Man behöver inte hålla med om vad han säger men den väckte en del tankar hos mig i alla fall.. Alla är inte likadana. tolkning är ett ord med alltför många betydelser det borde de flesta veta. Lyssna på texten det är en annan känsla.


Anyway kanske ni skulle vilja veta vem jag är ? har skrivit tidigare om irrelevanta saker men tänkte skriva lite mer info om mig själv i det här inlägget:



btw menar jag inget med att lägga upp den här bilden då jag verkligen försöker göra en pose där jag inte ser ut som ett cp trots att jag ser patetisk ut på denna. hellre patetisk idag än cp eller vad säger ni?

Anyway mitt namn är Ilona Lucia och är 19 år gammal. För tillfället studerar jag på Östra Real och går på sam estet linjen där jag har musik 4-5 timmar i veckan. I år har vi däremot en musikal vilket blir lejonkungen där jag ska spela Timon.
för tillfället tränar jag inte men har tränat capoeira i över ett år nu fast vet inte om jag ska fortsätta eller istället köpa ett gymkort som jag aldrig kommer använda. skolan går si sådär då jag finner mig själv som ett "nästan" då jag alltid få VG och MVG om jag har tur, Jag är lagom bra musikaliskt och är nästan attraktiv. Jag är helt enkelt ett nästan men jag har börjat vänja mig vid att leva med det då jag väljer att alltid se mitt glas som halvfullt vilket även gjort mig tacksam för saker som är självklarar för andra.

naturligtvis har jag underbara vänner utanför och inne i skolan också. Jag är evigt tacksam att jag funnit dom då de är absolut bäst. ingen annan har bättre hehe


peace!

Svar på kommentarer:

Jag finner det mer intressant att kolla på bilder än att läsa om irrelevanta saker? men visst om ni vill ha lite info kan det komma i forhoppningsvis nästa inlägg ;)

Johnny Depp är alltid het och han är snygg i blont också.

Bara för att jag erkänner att jag är ett svin betyder inte det att jag är världen elakaste eller? Jag är ändå rätt bra vän och snäll ? Jag brukar inte vara brutal och elak, snacka skit om mina polare, eller hugga dom i ryggen på nåt annat sätt? det jag säger har jag antingen redan sagt eller komma säga själv till den personen. Jag är medveten om att det inte är ett bra argument men...

Jag ringer mina bröder- Hassen Khemiri

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=438&artikel=4248447


Heidi


Confessions

Okej jag erkänner. Jag är ett svin när det kommer någon halvsnygg (eller inte snygg alls) kille och ger mig den uppmärksamheten som expanderar mitt ego. Jag är som de säger i klyshiga playahead-texter: Jag log, jag fick, jag tog jag drog.

Så är tyvär fallet. Jag ler, jag är snäll, jag får men sen tappar jag intresset och går.

Men när den där killen som inte ger mig det jag vill ha utan lämnar mig på sträckbänken och lämnar mig i frustration och osäkerhet, tas en del av mig bort. Och när den delen tas bort faller resterande delar isär helt bortom min kontroll.
Jag har inget bra självförtroende, trots att jag går fram till en kille med tanken om att jag är en drottning. Men det likaså mitt smink är en mask.

Jag vet att detta låter så klyshigt och mobbat och ni tycker säkert att jag är mytoman nr1 men så är fallet. Det är såhär jag är. Jag erkänner. Jag är ett svin.

till alla sviniga människor där ute.

peace out!

.




history remembers kings, not soldiers



oh then what the F* is this then?...

Blow


polly want's a cracker?



Polly want's your momas sweet as...

she leaves me to moonlight only to burn me with the sun


Johnny Depp



<3


.


.


word.


Bruno K Öijer


my high school boyfriend spoiled me for life <3



the story won't end with me ending up with my high school boyfriend... hhaha..

T<3

We could be heroes for one day...



Elephant love medley/ Nicole Kidman & Ewan McGregor


hope springs eternal

sing for the moment


dream on


Marilyn


I hope someone see this and understand...


dream as if you'll live forever, live as if you'll die today


beneath the surface, everyone has a secret


under the brigde down town..




min fågel heter Petey

hade jag en riktig Petey skulle jag aldrig behöva något annat :)




.




Japp 'nowadays' finns det uttryck som "kan hon röka så kan hon pöka" och alla oskulder är ultrareligiösa och väntar till äktenskap.

we'll make the biggest mistake of our life's


tumblr var inget för mig

byter tillbaka till den här bloggen igen ist tumblr var för tråkigt då det inte ens gick att komentera... inte för att jag bloggar som jag gjorde tidigare men ibland kanske det dyker upp nåt hehe...

peace out!


RSS 2.0