laptop sökes...

några tips? juste har en nu blogg nu o den hittar du på www.mariamolhe.tumblr.com

Jag älskar dig så mycket att jag hata mig





Ta mig tillbaka ett år då jag fick beskåda din talang på gröna lund.. du är så jävla bra...

Väntar

På bättre tider.. Väntat i en halvtimme i onödan utanför en boxningslokal i tensta där 50cent spelas på hög volym.

Mops <3




moss



snygga vinterskor till mig -Tack mig själv!


soraya m

visst händer det någon enstaka gång att man får en tår eller känner sig sorgsen under en film men att man snabbt hinner torka bort det och låtsas som ingenting. man blir ju alltid lika förvånad över att man seriöst bölar.. Jag har dock gråtit under två filmer och då menar jag riktiga sorgsena tårar och det var under filmerna Gröna stekta tomater och Titanic (när jag såg den första gången när jag var sju år)... Men jag har aldrig gråtit så mycket under en film när jag såg Soraya M för första gången igår kväll.... Jag låg seriöst och lipa som ett litet barn. Jag fick till och med pausa filmen för att springa till toan och snyta mig och tvätta ansiktet... den här filmen tog nog priset på världens sorgligaste film... Jag trodde aldrig jag skulle gråta så mycket under en film som jag gjorde igår kväll..


detta är nu en av mina favoritfilmer. Under filmen fick man beskåda den smärtan och orättvisa med konstatering om att det är en sann berättelse och att detta hänt och händer i det riktiga livet varje dag...



vad finns det att göra när alla helt plötsligt vänder sig emot en?

dagar då man haft tråkigt hemma





two faces! :D

När kommer världen börja agera?

en fyra månader gammal bebis vart brutalt mördad. likaså modern i vars famn han låg. Utöver denna tragiska händelse mördades 40 andra individer i den katolska kyrkan i Irak... denna fasansfulla händelse är bara en av många.. När ska hatet upphöra? när ska folk börja något?
efter Saddams död har den fundamentalistiska islamism i Irak blivit allt större och målet med kristenhetens historia i landet börjar nå sitt slut...
Jag känner bara sorg just nu. Jag finner inga ord. Jag kan inte förstå hur man väljer att döda en annan människa när vi alla ska föreställa bröder och systar. Varför spelar religon så stor roll egentligen?
Ingen går säker i Irak längre. Det kvittar om man säger att man är muslim då det kristna namnet redan avslöjar. Folk mördas varje dag i Irak och Sverige gör inte ett skit. att sd är inne i riksdagen och även som vågmästare underlättar inte för de utsatta i Irak.
migrationsverket bryr sig inte om vad som händer. Polisen verkar inte göra något åt situationen med lasermannen i skåne att en ickepolis hamnar i en sådan oerhörd frustration att ta makten i egna händer och hota gärningsmannen öppet i media.

Så.... vill bara gråta just nu... Är bara så frustrerad. VARFÖR DETTA HAT?
vem vill leva såhär? mår folk bra av att trycka ner andra? eller som i Irak Mörda andra? Jag skäms så mycket över mänsligheten. Jag har så svårt att förstå... Varför hata?

Ställ inte fel frågor utan ge de rätta svaren ist... Har något av det du åstadkommit gjort ditt liv bättre? Vad gör en fundamentalists liv bättre av att ta andra människors liv? Vi lär oss att inte hamna i såna mönster i skolan då vi läser om nazismen och ser Hitler som en galning än en ledare för friheten. Hur kan människan vara så dum?

Jag är speechless.... Jag finner inga ord.

Vila i frid alla bröder och systar vars liv togs ifrån er av inget annat än ren hat.

//Ilona Lucia.

RSS 2.0